Welkom bij Stouthart Intermission
 
Language: NL | EN
Dutch › Archive
Wie is Stouthart Intermission?

Wie is Stouthart Intermission?

RemKo Stouthart | zondag 15 april 2018 16:27 | Bedrijf
Stouthart Intermission is opgericht door RemKo Stouthart MIM (1970). Hij heeft Information Management gestudeerd aan TiasNimbas Business School (Tilburg). In 2009 is hij afgestudeerd met een scriptie over de ICT architectuur van modeketen Zara. Daarnaast heeft hij een propedeuse Bedrijfseconomie (Fontys Hogeschool, Eindhoven).

RemKo heeft meer dan twintig jaar ervaring in sectoren als ICT, marketing & communicatie, healthcare en financiële dienstverlening. Hij heeft zich bewezen als Senior Business Engineer, Certified Scrum Master (SCM) en Product Owner, met als specialisatie Digital Media en (Enterprise) Content Management. Op dit moment vervult hij de rol van Scrum Master en Senior Business Analyst Digital Workplace bij Royal Philips.

Zijn aanpak is altijd holistisch: nieuwe (technologische) ontwikkelingen kunnen alleen succesvol worden toegepast als ook voldoende aandacht wordt geschonken aan de gebruikers ervan en de cultuur van de organisatie als geheel (Change Management).

Door het combineren van diepgaande technische kennis met uitstekende communicatieve vaardigheden, een sterk analytisch denkvermogen en creativiteit, helpt hij concreet bij het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.